Thursday, January 29, 2009

Syrian pics

Seperti yang di janjikan, setelah line internet kembali ok, akhirnye dpt gak aku nk upload pic dari syria. Jeng jeng jeng..
Prosboc @ Dubai

Baramkeh @ night


Shai @ Teh kat Abu Qassim

Gen2 @ Syria

ade banyak lagi.. nnti aku upload lagi..

6 comments:

xara said...

apa la.. bergambo membelakangkan kud atu buat apa. naik kuda la best

komander said...

Igt nk naik, tp awek kuda tu marah, die ckp dari naik kuda baik naik basikal.. wakaka..

zieda said...

hahhaa..igt naik die..lalala..oopss!
telebey sudah..hahah...
mane gmbr latest..ni y first ke syria ni..

komander said...

Zieda nih, basikal tu just 'cover line' je tu. hahaha.. ni yg first ke Syria nih. tunggu gambar terbaru.

Alang Fikri said...

cet..gambar tak menarik langsung..ade ke gambar kopi jantan di amek ny??huhu..kat gerai depan taman pon boleh tgk kopi tu..kih3

komander said...

Alang: alah jeles ah tu.. hohoho