Tuesday, February 23, 2010

Apakejadahnya?

Tertengok drama melayu tv2 sebentar tadi. Mengisahkan seorang wanita hampir jadi mangsa r0g0l. Kemudian, wanita tersebut di panggil wawancara dalam satu rancangan berbentuk keagamaan. Ada 2 kepincangan di situ.
1. Perempuan tu, jumpa ustaz dalam rancangan tu pakai lah elok sikit. Ni, terdedah sana, terbonjol sini.. Ish ish.. Memang padan hang hampir jadi mangsa rogol!
2. Yang ustaz ni pon satu hal, di penamat wawancara, dengan selamba kodok si ustaz ni pergi salam dengan perempuan tu. Aik? Takkan ustaz tak tau hukum kot? Kalau ustaz pegang2 tangan, yang takde title ustaz camne pulak? Hohoho..

Adoiyai! Tepuk dahi tengok cerita macam tu.
Posted by ShoZu

3 comments:

~ ReD ~ said...

erm..ustaz dalam tv je kot tuh..hehe

Masdalifadzlie M Saaid said...

tu laa.. elok lagi perangai anak murid ustaz samsuri.. kan? kan? kan?

k0m4nd3r said...

Red: Sama lah macam iklan Maulidur Rasul tuh. Time makan, ikut sunnah. makan buah dulu lah, ape lah, sekali mak die glamer abis, pakai tudung tak siap. Bapak siap terbelahak kat meja makan mata buntang-buntang macam gampam!

Fazlie: Hohoho.. Anak murid ustaz samsuri memang baik2 pon. :D