Tuesday, December 21, 2010

Rupanya Kita bersaudara


Terbaca entri Salah nombor? di blog Xarafatima rakan sepejabat aku. Yang kelakarnya, aku jugak dapat mesej yang hampir sama. tapi beliau mengaku beliau pakcik aku. Rupanya orang yang mengaku bapa kak suri, adalah pakcik aku jugak. Sebab tu aku cakap aku dan kak suri rupanya bersaudara. Lagi haru biru sebab sayang aku pon dapat mesej yang sama. Syazzy the crazy driver geng kacang pun dapat mesej tu jugak. Cocoon pon sama. yang pelik, Bapak aku pon dapat mesej dari Arwah atok aku mintak topup sebab sangkut kat balai polis. bladihel terperanjat camtu. :D Moral of the story, rupanya, kita semua bersaudara. Elakkan diri anda dari di eselubungi misteri dan jangan pilih awek KLCC dowh. :D

9 comments:

nurul azida ahmad said...

hahaha. zda pun dpt pakcik y anto sms tu..kesian dia kan kan? hhahaha

xara said...

oo.. kita bersaudara rupanya.. ekeke

k0m4nd3r said...

Zida pon dapat? hai adik saudara sepupu.. :D

Kak Suri, Saya ada kdarah keturunan Jawa jugak kot?

ReD Linda said...

ya..kita semua bersaudara...haha:P

k0m4nd3r said...

Hai saudara-i sekalian.. :D

rr said...

insofar I'm not a relative yet...

k0m4nd3r said...

Ceh, tak lama lagi dapat lah tu.. :D

KayNisa said...

isy isy isy.. bersedara kite ni eks.. ngaku ayah xleh blah. ayah aku dah la xreti sms.. tp part dia nyamar jd ayah pd ayah ko tu mmg terbagus lah kekantoiannya..

k0m4nd3r said...

Batuk arwah atok aku nnti. :D