Friday, May 21, 2010

Lintas langsung dari Jitra

Salam,

Tak banyak yang berubah semenjak last time aku berada kat sini tak berapa lama dahulu.
Jadual hari ni,
9am: bangun
10am gerak ke Anjung Felda
11am pusing2 sesat kat KL sebab salah masuk roundabout
1130am sampai anjung n makan
12pm - 2pm @ putrajaya patah balik sebab nk ambik kunci rumah sebab baju pengapit tertinggal kat rumah
3pm gerak ke shah alam
4pm sampai Shah Alam
5pm gerak ke next check point
7pm sampai tapah maghrib+isyak sekali jalan
1145pm sampai kem Pahlawan Jitra
12am untill now masih kat nasmir dok tunggu satu lagi trip x sampai..

Perghhhh!! penat nye!!!! gua dah nampak tilam je nih.

PS: to Cocoon: Tahnaih sebab lu dah nk konvo and wa harap lu berjaya membuktikan lu boleh buat kerja walau tanpa kami berdua. :D

PS2: Ammar dari tadi dok prektis aku terimalah nikahnya bla bla bla jiwo kabut jiwo kabut.. nnti aku upload video baru hang tau.. :D

4 comments:

StingRay said...

haahaha..weh..awat call ko x dapat.

jumpa sabtu ni. =}

Kem salam kat amar.Aku nak kenyit-kenyit mata kat dia masa sanding nanti.

xara said...

g jitra buat apa?

rahman said...

mane adiah wa beb?wa masih bole idup nie.jgn ade yg buat hal da lah...wei, ajar la cane nk deploy bpel nie?en burhan tade la..btw, semoga berkekalan ke anak cucu..

k0m4nd3r said...

Hadi: Aku dah tukaq nombot la.. hang check balik tgk

Xara: P jadi pengapit kawan kawin..

Raman: Lu? Adiah? pasai apa plak? Chet.. bukan wa yang kawin.. wa kawin dekat2 je.. xde makne sampai ke jitra.. sampai skudai je paling jauh kot.. Muahaha! eh silap.. Bahau tetap di hati..