Friday, October 9, 2009

Tengok wayang di e@curve

Jauh gile tengok wayang. Kalau tiket x free, xdenye nk tengok jauh2 gini. Berbekalkan harapan cerita yang di tonton tu berbaloi-baloi mcm iklan celcom tu, aku, aida, luqman, linda dgn mr. Burhan pergi lah tengok. Dapat tiket free siap makan-makan. Jalan cerita lakonan Bruce Willis kali ni tah kenape agak hampeh sedikit. Semate-mate nk run command drop * from * xkn amik masa yang lame untuk upload. Lagi pon, dr. Canter pengasas Kompeni VLI, xkanlah beliau takde access ke db pengguna surrogate. Haha.. Takat nk fry disk guna elektromagnet pulse macam cerita transformers, idea lama yang digunakan sejak zaman small soldier. Hohoho...

Posted by ShoZu

8 comments:

Castelano said...

gile busy korang ek...minta sket alamat opis ko, aku nak apply keja kat sana..hehehe..dahsyat sungguh pengetahuan IT ko ek..i like..hehehe..aku tak tengok lagi cerita tu..insya'Allah kalau aku dapat keja kat tempat ko aku gi tengok citer tu...sekali lagi hehehehe

eein haedzerin said...

not a worth-watching movie isn't it?

k0m4nd3r said...

Castelano: alamat opis aku ko leh cari dkt jobstreet. Name kompeni oas. Takde lah hebat sangat, biase2 je, basic programming, hahaha..
Eein: yup, not really worth to watch, bolehla 2 bintang. After a while not spendin time to pamper myself, dpt tiket free such a relief. But surrogate? Better i watch the watchmen. Hehe..

Odetakhun Jundak said...

tgk papadom wehhh.. lawak gile.. hahahaha

k0m4nd3r said...

Jundak: Papadom mmg nk tgk, tp xdak tiket free n masa free.. hohoho

xara said...

mana curik tiket ni? nak juga.

Tula kalo orang IT tengok cerita futuristik.. mcm2 komplennya..ekeke

k0m4nd3r said...

Kak suri: En. Burhan jumpa kat kaunter tiket E@Curve, org worldgroup buat amal jariah. :D

ReD said...

seb bek la linda x landing kpale kat bahu fahmi gara2 ngntuks.. haha;p