Tuesday, October 6, 2009

Panjang..


Lori ni panjang betul.. Drebar tu try nk masuk kt simpang sebelah opis nih..tp xlepas..

Posted by ShoZu

7 comments:

Castelano said...

Ini betul la kes driver tak basuh muka atau driver tu tak amek kursus tentang simpang dan kenderaan yang mampu untuk melepasinya. Hampeh sungguh driver macam ni. Kalau kang belakang ada kereta memang sah la meriah jam kan?Kan?Kan?

k0m4nd3r said...

Castelano: Haa.. driver tu datang dari jauh. sebab tu die x berape tau jalan2 kata Malaysia. Nasib baik Presint diplomatik nih x berape ramai penghuni lagi. Hahaha.. kalaux mau sesak satu hari suntuk. Mase kitorang turun kat bawah tengok nyaris2 ada satu honda calar. isk isk isk.

Castelano said...

Hahahaha...walaupun aku sama je macam driver tu yang xberapa nk tau jalan2 kat semenanjung ni, tapi aku takkan penah bawak lori panjang macam ular sawa tu. Kalau la calar Honda tu mesti tuan dia buat tarian gasing sambil memaki hamun kan?Kan?

wafixx said...

huuhuh aku xberminat kebiadapan pngguna jalan raya yg mmbawa lori ni, tp tertumpu penyalah gunaan ACDC sebagai parking. (cuba lihat gambar pada jalan besar) ni yg selama ni, engineer spt aku bermati-matian tidak mahu ACDC dibina sesuka hati takut org salah guna.(harap para PTD/ engineer di majlis tu belajar sikit kesilapan ni!)

k0m4nd3r said...

Castelano: Memang lah, tp dah calar, nk buek camno.. terus drebar tu carik jalan alternatif.

Wafixx: ACDC tuh apo?

wafixx said...

hehe acceleration & deceleration.. sori civil engineering abbreviation. ala kelebaran jalan yg direkabentuk pd persimpangan jalan.

k0m4nd3r said...

Oooooo... menatang nk slowkan bas tuh.. tu pelik tuh ingatkan Alternatae current dgn direct current. Muahahaha!