Thursday, October 22, 2009

Ada orang cari pasal...

Petang tadi ezzan bising2 pasal keyword kat blog beliau ada orang search pasal nama orang2 tertentu (matlut, nama ko lah tu. hehehe). pastu malam nih aku tergerak lak nk tengok ape la keyword org carik jumpe blog aku, ni hasil nye.










Ngeh ngeh ngeh.. amacam ezzan? kita serupa..

aku nk tag kak suri, Linda, Zida, Nisa, Stingray, Jundak, Wafek, Apis n mereka2 yang ada blog tgk ape keyword yang orang guna untuk cari pasal blog diorang. aku gelak tgk keyword number 2, gua khayalan or gua khalayan? mau layan p dangdut ah! heheh.

PS: Alfatihah untuk arwah Zahri Helmy.

10 comments:

zieda said...

cmne nk buat searching tu? hikhik

Ezzan Yusop said...

famous ghupenye cik lutfi kita tu...siu siu siu! :p

Apple Cute said...

hahaha pas aku bace blog korang aku pun ter google la...sebab nak tgok list blog name ape yang keluar ..hahaha blog aku pun ade ;)

k0m4nd3r said...

Zieda: tanye kak suri/Ezzan
Ezzan: mmg beliau pemes pon, kalah famous amous.. huhuhu~~
AppleCute: blog ayu pon ade ke? OooooOO.. ayu lg pemes la kalau camtu.. :D

nisa ~ shasha said...

hahaha.. nisa xbersalah ok! :p

k0m4nd3r said...

Nisa pon kene wat tag ni gak.. Hohoho..

Odetakhun Jundak said...

uish.. wa layan rock je beb.. dangdut tak layan.. hahaha.. nama aku pun ada org cari ke? terharu sungguh!!

k0m4nd3r said...

Jundak: ape zaman layan rock, x kirul lah camni.. Muahahaha! Aku pn pelik khalayan tu smpi 3 x, tp aku xcari name ko mcm aku selalu buat tu utk smpi ke blog aku tau? Hohoho..

ReD said...

hoho...lama x kena tag.. kali ni lain plak style tag nyer.. xpe2.. skrg jugak linda search! vrooooommmmmmmmm!!!! (cilok kete fahmi jap..hihi)

k0m4nd3r said...

Ade ke cilok kete Orang.. Hohoho.. ape da Linda..