Saturday, June 6, 2009

Aku pak andam?

6/6/09: Abg aku kawin, xdpt snap banyak pic, sbb aku sangat sibuk melayan org dan pk camne nk lari dari soalan org tentang bile aku nk kawin lak. tp lg best, time majlis tu aku try satu profession baru; Jadi tukang solek. Hehehe.. kelakar bukan? tgk hasil solekan aku di bawah:


Mangsa Pertama: Syamil dan Safwan



Komam skit mulut tu safwan, kang x lawa lak Tok Ngah buek ni kang.

Hasil Akhir :D

PS: Bukan susah sangat nk bersolek ni kan? hoho.. aku jadi pelik nape pompuan habiskan banyak mase kat depan meja solek.. hohoho..

5 comments:

zieda said...

itu bukan solek...itu menconteng namenyer..haha

Nor Suhaila @ iela said...

jadik bidan terjun kew.. eheh.. tahniah, ameng, ko berjaya mengaplikasikan bakat menyolek ko.. weh, akak ambek link ko.. promote lam blog akak lak..

k0m4nd3r said...

Zieda: Itu lah bakat terpendam.. mensolek orang.. :D

kak Iela: bukan bidan terjun la.. mmg bakat semula jadi terpendam sekian lama.. :D amik lah link nih.. sama2 meriahkan loggers united! :D

ReD said...

oit! hang ingt solek cm art k? leh men conteng2...kunun2nyer corak abstrak la tu..hahaha

k0m4nd3r said...

Red: Solek mmg begitu.. :D conteng sana skit, sini skit,.. siap.. tadaa..