Thursday, April 2, 2009

Pembunuh!pembunuh!pembunuh!

Posting ni pasal apa sebenarnya? cerita pasal Asyraf? pengacara di A2K sdn. bhd? bukan. tapi sebenarnye pasal seorang remaja kurang kasih sayang yang bernama Merah. walaupun sebenarnya beliau adalah watak antagonis yang jahat. Dia patut mati! (tapi x best gak kalau dia mati, aku suka kat merah sebenarnya! hehe..). tapi kalau merah x mati, siapa yang patut mati?
kenapa Tengku Aizat? apa jadi dengan Raihan? kesian kat Adam Dennis. aku dah ambik keputusan. Aku akan balas dendam! haha.. tunggu kemunculan virus L ke3. bukan setakat mengawal puteri! tapi aku nk kawal kereta kawalan jauh. hohoho.. aku tetap x puas hati! napa Tengku Aizat mati!

Aku dah lame habis bace buku Virus L hasil tulisan kak suri. tapi aku x puas hati pada satu part nih. pasrt itu yg teramat kejam. part yang membuatkan aku rasa terkejut, syahdu, marah, tak puas hati dan sebagainya. korang paham? x paham? mari aku ceritakan prolog cerita nih. bukan prolog, kira macam pendapat ikhlas aku sebagai pembaca. hasil tulisan kak suri ni merupakan buku yang menarik untuk dibaca. ada beberapa sebab.
1. Penuh dengan saspen! x sabar nk sampai ke muka terakhir. betul! aku x tipu!
2. Penuh kejutan. cuba korang bayangkan, dahla saspen, tetiba korang jumpa satu kejutan yang hebat! sampai tak puas hati jadinya. langsung hilang sakit belakang aku sebab terkujat!
anyway, tahniah kepada kak suri sebab menghasilkan buku nih, dan berjaya menjadi seorang penulis, dan telah menyambut hari lahir ke-@& dengan jayanya. sSaya xde nak bagi hadiah2 apa2 untuk kak suri, cuma hadiahkan dengan komen terhadap tulisan kak suri je lah yang mampu.

----------------------------------------------------------------------
rasa2 kalau tengah tengok wayang, pastu x puas hati mungkin sebab hero mati ke ape ke, agak2 leh ke aku marahkan 'beliau ' yang berada kat rumah tu? hehe.. mane boleh, kalau 'beliau' kene marah, nanti xde teman tidur aku. :D

2 comments:

xara said...

akakaka..
apa pun terima kasih kerana memberi sokongan kepada saya :)

k0m4nd3r said...

:D terima kasih je ke? hehehe..