Thursday, February 12, 2009

Geng the movie: Pengembaraan bermula

Waa! aku baru pas tgk citer geng the movie tadi.. sangat menarik dan best!! wakaka.. x kering gusi aku gelak.. hohohoh.. antara ayat yang aku ingat dalam tu..

"pashi pipi papa bagi pashmina"

itu ayat menatang seakan2 musang yang cakap kat Rajoo..

cerita ni bagi aku menariks ebab ade unsur-unsur saspen, seram, kelakar, muzikal dan macam2 lagi. kata orang, ada kesinambungan nye. tak tergantung kat mana-mana part pon. berbaloi.. x rugi tengok.. :D perace! sokong lah industri filem Malaysia baru!

11 comments:

zieda said...
This comment has been removed by the author.
zieda said...

sy pun da tgkk..sekali dgn abg ngah! hehehe...
best kn cite ni abg ngah..cepat tol die update blog..sgt la kelakar cite ni..lagi2 pasrt upin ipin tu...lawak2 lawak..pashi pashi..hahahaha...
korg g la tgk...rs bukan sahaja sesuai untuk kanak2, kami y 'overage' pun le tgk..hahhaa...

xara said...

serius best. Saya gelak tak hengat donia. sapa yang tegur saya gelak kuat-kuat tu ye semlama? Hihi.. sori ye kengkawan. tak boleh nak cover. lucu banget!

kee yong pin said...

Gelak la sekuat hati! Itulah yang kami dari Les' Copaque minta. Just enjoy yourselves within that 1 and half hour!!~

Lim

fuad mddin said...

Hye! Thanks tgk Geng~ sokongan anda sangat kami hargai :D

-Fuad LCP

k0m4nd3r said...

Wahh! org dari LCP pon tgk blog saya! tq! bile nk keluar DVD? hopefully nnti leh keluarkan DVD dgn extended version.. :D

Zieda n Xara: nasib baik dah keluar awal, kalau x mesti xsempat tgk sbb da kene terbang.. :D

zieda said...

waaaa...Lim pun ada...kamu sgt kelaka la..hahaha...
best2 cite tu..hoho nasib baikla abg ngah x terbang lagi ke syria..

Alang Fikri said...

ces..tgk gebg tak sound pon,,klu sound pon,tak pg pon rase nye,,haha

Ainul Nadiah Shamsir said...

Siyes best! Best sangat2! Macam ni la baru dikatakan filem animasi 3D...

sarasufia said...

waa..

x tgk lagi cte neyh..

haha~

yup2

kne tag !!

k0m4nd3r said...

Ramainye komen kat sini.. komen je x gune lang.. g tgk.. siyes xrugi!!
sarasufia: ala.. kene tag lg? nape ku selalu di tag bile ku sibuk? huhuhu..